YURIBITE: Online Scoren

Content marketing

Geen succesvolle online onderneming kan zonder effectieve content marketing. Het vormt de basis voor zowel SEA als SEO en vraagt om een strategische omnichannel aanpak. Vanuit brede inzet heb je de mogelijkheid om de juiste content op het juiste moment bij de specifieke doelgroep aan te bieden.
Content inspireert, verleidt, verduidelijkt en verkoopt. Zet content in tijdens de verschillende fasen van de sales-funnel, om potentiële klanten op ieder moment de informatie aan te bieden die zij zoeken. Gebruik content in de vorm van tekst, infographics, afbeeldingen en ook video, voor een rijke mix die effectief overtuigt.

Strategische content die werkt

Werken aan een creatieve online campagne of op zoek naar teksten om jouw website organisch hoger in Google te krijgen? Samen denken we na over strategische content die werkt, passend binnen jouw andere activiteiten op het gebied van online marketing.
Laat een contentkalender ontwikkelen om periodiek te bloggen of gebruik een zoekwoordenonderzoek om de beste kansen op het gebied van SEO te identificeren. Onderdelen van contentmarketing, die hand-in-hand gaan met tekst- en displayadvertenties en andere online marketing.

Team van specialistische partners

Samenwerken met een generalist die gelooft in een omnichannel aanpak? Geef jouw contentmarkting uit handen aan een allround en ervaren online marketeer, die samenwerkt binnen een team van specialistische partners. Sterk op het gebied van geschreven content, infographics, afbeeldingen en ook video’s. Laat content creëren die bezoekers inspireert, die activeert en onder de streep verkoopt. Direct of indirect, vanuit een strategische aanpak om content van zoveel mogelijk toegevoegde waarde te maken.

Specifieke vragen over content marketing of over een van de andere diensten waarmee wij je kunnen helpen? Bel ons of, stuur een e-mail naar info@yuribite.com of gebruik het contactformulier. Wij horen graag van je!

Content marketing

Ondersteun Content Marketing met