YURIBITE: Online Scoren

Display Advertising

Zet dynamische online reclamebanners en tekstadvertenties in om jouw producten zo effectief mogelijk onder de aandacht te brengen. Boor een nieuwe doelgroep aan, wijs bestaande klanten op nieuw assortiment en gebruik acties om de omzet direct te verhogen.
Display campagnes zijn meetbaar effectiever dankzij traditionele vormen van adverteren. Profiteer van uitgebreide mogelijkheden op het gebied van targeting, zowel regionaal, contextueel als op basis van specifieke domeinen. In combinatie met concrete zoektermen laat je een campagne opzetten die precies aanbiedt waar potentiële klanten naar op zoek zijn.

Meer naamsbekendheid en gericht adverteren

Display advertising biedt verschillende mogelijkheden tot meer online zakelijk succes. Zoek je naar meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf, merk of een specifiek product? Het gaat hand-in-hand met de mogelijkheid om juist heel gericht te adverteren, om een specifieke doelgroep te benaderen.
Adverteren met display- en tekstadvertenties biedt drie belangrijke mogelijkheden:

  • Meer (online) naamsbekendheid bij de doelgroep
  • Specifieke targeting van interessante klanten
  • Meer conversie met advertenties die aandacht trekken

Omnichannel aanpak

Belangrijk voor succesvolle display advertising is een omnichannel aanpak. Integreer de tekst- en displayadvertenties met activiteiten voor andere online kanalen. Profiteer van een uniforme boodschap passend binnen jouw huisstijl en het imago van jouw merk. Gebruik specifieke online kanalen om de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Laat je adviseren over de mogelijkheden en ontdek hoe andere bedrijven hun omzet vergroten met effectieve display advertising.
Specifieke vragen over display advertising of over een van de andere diensten waarmee wij je kunnen helpen? Bel ons of, stuur een e-mail naar info@yuribite.com of gebruik het contactformulier. Wij horen graag van je!

Display advertising

Ondersteun Display Advertising met