YURIBITE: Online Scoren

Freelance Online Marketeer

Freelance online marketeer in Eindhoven en omgeving gezocht? Kies een freelance of interim online marketeer met kennis van zaken en uitgebreide ervaring binnen grote campagnes.
Zoek je een generalist die het overzicht kan houden of die werkt aan een omnichannel aanpak vanuit verschillende specialisaties? Kies een freelance online marketeer met kennis van online marketing, webdevelopment en design voor websites en webshops.

In-house of voor campagnes

Jij bepaalt hoe je samenwerkt met jouw freelance online marketeer in Eindhoven en omgeving. Op zoek naar een in-house generalist of een specialist voor een specifieke campagne? Schakel een team van partners in vanuit een breed netwerk, of kies voor de interim online marketeer die weet van aanpakken.
Benieuwd naar onze kennis en ervaring?

  • Online Marketing

Je kunt denken aan Google Ads en Bing Ads, net als aan SEO en bijvoorbeeld Facebook Adverteren. Zoek je een specialist voor linkbuilding, affiliate marketing, contentmarketing of display advertising? Het zijn vakgebieden die wij goed onder de knie hebben, net als optimalisatie voor marketplaces en e-mailmarketing.

  • Webdevelopment en Design

Laat een webdesign maken voor jouw website of webshop. En staat de basis al? Dankzij zoekmachine optimalisatie enĀ  conversie optimalisatie haal jij meer omzet uit jouw belangrijke online kanalen.

Team van ervaren specialisten

Naast de freelance online marketeer op zoek naar een breder team van specialisten? Vraag ons dan naar de andere online talenten waarmee wij samenwerken. Samen hebben we alle kennis en ervaring in huis waar je naar op zoek bent.

Specifieke vragen over het werken met een freelance online marketeer of over een van de diensten waarmee wij jou kunnen helpen? Bel ons of, stuur een e-mail naar info@yuribite.com of gebruik het contactformulier. Wij horen graag van je!

Freelance Online Marketeer Eindhoven