YURIBITE: Online Scoren

Marketplaces

Benut de kansen via de verschillende verkoopplatformen, zoals Bol.com, Amazon, Beslist, Marktplaats en Google Shopping. Breng jouw producten effectief onder de aandacht, om daarmee meteen meer omzet te genereren.
Bepaal in overleg de meest interessante e-commerce platformen, om daar jouw productassortiment aan te bieden. Met een geoptimaliseerde feed en dankzij overtuigende banners en advertenties.

Bol, Amazon, VidaXL, Beslist en Marktplaats

Bereik miljoenen potentiƫle klanten via Bol.com en internationaal via Amazon. Garandeer een goede positie voor jouw producten bij vergelijkingssites zoals Beslist.nl of gebruik Marktplaats (Zakelijk) om jouw assortiment bij tal van extra potentiƫle klanten onder de aandacht te brengen.
Gebruik het online bereik van de Marketplaces en online verkooplatformen, bij een doelgroep met een heel duidelijke koopintentie. Adverteer waar dat het meest effectief is, met banners en advertenties die precies zijn afgestemd op wat de specifieke doelgroep bij het kanaal zoekt.

In-house en voor campagnes

Adverteer effectiever via de grote Marketplaces en online verkoopplatformen. Gebruik een in-house generalist met allround ervaring of laat me een geavanceerde campagne opzetten. Optimaal flexibel, voor een aanpak die goed past bij de manier waarop je de rest van jouw Online Marketing hebt ingericht. Van advies en opbouw tot en met implementatie en rapportages, of aan de hand van de elementen waarvoor je een externe specialist zoekt.
Specifieke vragen over marketing voor marketplaces of over een van de andere diensten waarmee wij je kunnen helpen? Bel ons of, stuur een e-mail naar info@yuribite.com of gebruik het contactformulier. Wij horen graag van je!

Marketplaces

Meer inkomsten genereren? Start met