YURIBITE: Online Scoren

Website optimalisatie

Haal meer omzet uit jouw website, dankzij online optimalisatie voor meer conversie en een betere gebruikerservaring (UX). Profiteer van een beter rendement uit jouw website en bijvoorbeeld online advertenties die je gebruikt.

CRO: meer omzet uit jouw website

Benieuwd waarom bezoekers op het laatste moment afhaken voordat ze bestellen? Of wil je hen de beste online ervaring bieden om er ambassadeurs voor jouw merk van te maken. Belangrijke doelstellingen voor online conversie optimalisatie (CRO) en website optimalisatie voor de User Experience (UX).
Profiteer van belangrijke voordelen van online optimalisatie:

  • Betere online gebruikerservaring
  • Meer omzet uit jouw bezoekers
  • Inzicht in obstakels op de website

Website Optimalisatie vanuit Eindhoven

Op zoek naar een data-driven aanpak voor online optimalisatie? Vanuit Eindhoven werk ik zowel in-house als campagnematig voor uiteenlopende klanten. Met conversie optimalisatie en verbeteringen op het gebied van UX help ik online de puntjes op de ‘i’ te zetten.
Samen bepalen we de belangrijke stellingen, met de KPI’s om die meetbaar te maken. Dankzij A/B-testen en vanuit een aantal best practices brengen we samen in kaart waar de mogelijkheden tot verbetering liggen. Achteraf ontvang je een duidelijke rapportage, waaruit blijkt hoe de doelstellingen zijn behaald.

Specifieke vragen over online optimalisatie of over een van de andere diensten waarmee wij je kunnen helpen? Bel ons of, stuur een e-mail naar info@yuribite.com of gebruik het contactformulier. Wij horen graag van je!

Website optimalisatie

Combineer website optimalisatie met