YURIBITE: Online Scoren

Zoekmachine optimalisatie

Jouw website hoger in Google krijgen? Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de sleutel naar succes. Laat geoptimaliseerde teksten schrijven, schakel een kwalitatief sterke linkbuilder in en laat de website technisch tot in de puntjes optimaliseren. Google waardeert jouw website of webshop met hogere posities op de belangrijke zoektermen, zodat klanten jou weten te vinden.
Laat onderzoeken hoe potentiële klanten naar jouw diensten en producten zoeken, laat een plan ontwikkelen om daarvoor te optimaliseren en ontvang regelmatig rapportages over de voortgang met de belangrijkste zoektermen.

SEO: hoger in Google

Hoger in Google en benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie?

  • SEO scan

Benieuwd hoe jouw website of webshop scoort? Een SEO scan maakt inzichtelijk waar zich de kansen bevinden om meteen hoger in Google te komen.

  • Zoekwoordenonderzoek

Ontdek hoe jouw potentiële klanten zoeken naar jouw producten en diensten. Het onderzoek geeft precies aan welke zoektermen de meeste potentie bieden.

  • SEO teksten

Laat content schrijven voor de belangrijkste zoektermen, om jouw website hoger in Google te krijgen. Geschikt voor producten, categorieën, diensten en landingspagina’s.

Daarnaast zijn linkbuilding en de technische optimalisatie voor SEO belangrijke elementen voor zoekmachine optimalisatie. Als allround generalist op het gebied van online marketing stem ik de verschillende belangrijke aspecten goed op elkaar af.

In-house of voor campagnes

Zoek je een in-house specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie of wil je vanuit Eindhoven werken aan een specifieke campagne? Als generalist en allround specialist ben ik je graag van dienst met zowel een omnichannel aanpak als gerichte campagne.

Specifieke vragen over zoekmachine optimalisatie of over een van de andere diensten waarmee wij je kunnen helpen? Bel ons of, stuur een e-mail naar info@yuribite.com of gebruik het contactformulier. Wij horen graag van je!

Zoekmachine optimalisatie SEO

Wij ondersteunen jou ook graag met