YURIBITE: Online Scoren

E-mail Marketing

Vergroot de omzet uit jouw bestaanden klanten, dankzij overtuigende e-mailmarketing met precies de juiste boodschap. Ideaal om de relatie met jouw doelgroep op te warmen en om eerdere klanten opnieuw te laten converteren.
Laat je begeleiden bij het opbouwen of uitbreiden van jouw klantenbestand en om die effectief te bereiken. De beste manier om de herhalende omzet te verhogen of om een effectieve campagne te lanceren.

Meer omzet uit bestaande klanten

E-mail marketing biedt de meest directe aanpak om jouw bestaande klanten te gebruiken voor meer omzet. Profiteer van een gerichte en effectieve werkwijze, die bovendien heel meetbare resultaten oplevert.
Geef het beheer van jouw campagne uit handen aan een generalist die weet hoe e-mail marketing goed samengaat met andere vormen van online marketing en een succesvolle website of webshop. Ontdek welke kansen e-mail biedt, door de doelgroep op het juiste moment de juiste boodschap te sturen en de omzet daarmee direct te verhogen.

E-mail Marketing vanuit Eindhoven

Zoek je een e-mail marketeer in Eindhoven of omgeving? Freelance en interim, net als in-house of op basis van een specifieke campagne. Uitermate flexibel en in te zetten hoe jij dat wenst, ook binnen een team van andere online marketeers om alle disciplines goed aan te pakken.
E-mail marketing biedt interessante kansen voor jouw doelgroep en klantenbestand, zowel met een groot aantal e-mailadressen als wanneer je daar nog aan wilt laten werken. Creƫer een meer stabiele omzet en benut het potentieel dat er nog zit, om zo min mogelijk te laten liggen.

Specifieke vragen over e-mail marketing of over een van de andere diensten waarmee wij je kunnen helpen? Bel ons of, stuur een e-mail naar info@yuribite.com of gebruik het contactformulier. Wij horen graag van je!

E-mail Marketing

Wellicht ook interessant